G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.499,41

Alman Polisi Filistin Protestocularına Sert Müdahale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berlin’de gerçekleşen Filistin’e destek gösterisinde polisin sert müdahalesi tepkilere neden oldu. Israil’in Gazze’de başlattığı katliamlara karşı dünya genelinde büyük bir tepki oluştu ve özellikle batılı ülkelerde sık sık protestolar düzenlenmeye devam ediyor. Ancak, bazı ülkelerde güvenlik güçleri bu tür etkinliklere karşı sert önlemler almaktan çekinmiyorlar.

Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen protestoya polisin müdahalesi ise oldukça sert oldu. Bir kadın protestocuya polis, önce boynundan kavradı ve ardından sert bir şekilde yere savurdu. Diğer protestocuların tepkisiyle karşılaşan polisler, kadını almak isteyenlere engel olmak için etrafını sardı. Kadının durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Protestolar, Israil’in 7 Ekim 2023 tarihinden beri Hamas’ı bahane göstererek gerçekleştirdiği katliamlara karşı bir tepki olarak düzenleniyor. Dünya genelinde Filistin’e destek veren insanlar, sokaklara çıkarak Israil’in zulmüne karşı seslerini yükseltmeye çalışıyorlar. Ancak, protestoların sert müdahalelerle karşılaşması ise endişe verici bir durum olarak görülüyor.

Berlin’deki gösteride yaşanan olay, polisin protestoculara karşı nasıl bir tutum takındığını göstermesi bakımından önemli bir örnek teşkil ediyor. Kadın protestocunun sert bir şekilde yere indirilmesi ve diğer protestocuların buna tepki göstermesi, polis ile halk arasındaki gerilimin artmasına neden oldu.

Dünya genelinde, Filistin’e destek gösterilerinin devam etmesi bekleniyor ancak bu tür olaylar, protestoların sert bir şekilde bastırılmasına neden olabilir. Israil’in Gazze’de yürüttüğü katliamlara karşı tepkilerin sürmesiyle birlikte, uluslararası camianın da bu konuda daha fazla adım atması gerektiği belirtiliyor. Berlin’deki olayın ardından, polisin protestoculara karşı daha duyarlı bir tutum sergilemesi ve kadın protestocunun durumu hakkında bilgi vermesi isteniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alman Polisi Filistin Protestocularına Sert Müdahale!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!