G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.156.249,88

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Iberia Tiflis Galibiyeti Hak Ettikleri Bir Golle Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir Teknik Direktörü olan Çağdaş Atan, Gürcistan ekibi Iberia Tiflis’i deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Atan, düzenlenen basın toplantısında takımının sonunda hak ettikleri bir golle galip geldiklerini belirtti. Oyunun fiziksel olarak karşı ekipten daha hazır olan rakip üzerinde baskı kurarak başladıklarını ve hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda oyunu erken koparabilecek pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti. Iberia’nın mücadelesinin saygıyı hak ettiğini vurgulayan Atan, takım olarak iyi ama bireysel performans açısından bazı oyuncularının beklenen seviyenin altında kaldığını söyledi.

Teknik adam, galibiyetin önemine değinerek Davidson’un attığı golle hak ettikleri galibiyeti elde ettiklerini belirtti. Davidson’un performansını övgüyle anan Atan, bu galibiyetin önemli olduğunu ve dönüş maçı öncesinde avantaj sağladıklarını söyledi. Ayrıca, rakiplerini motive ve konsantre gördüklerini ve verdikleri boşlukları karşılarında vermeyerek zor bir maç çıkardıklarını ifade etti.

Atan, sözlerini, önlerindeki lig maçına konsantre olacaklarını ve rövanş maçı için hazır olacaklarını belirterek tamamladı. Takımın Pazartesi günü oynayacağı lig maçına odaklanacaklarını ve Perşembe günü oynayacakları rövanş maçı için de hazır olacaklarını dile getirdi.

Çağdaş Atan’ın açıklamaları, takımının hem fiziksel hem de zihinsel olarak güçlü olduğunu ve önlerindeki maçlara odaklandığını gösteriyor. Iberia Tiflis karşısında elde ettikleri galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan Atan, takımının performansından memnun olduğunu ancak bireysel bazı eksikliklerin olduğunu belirtti. Teknik direktör, oyuncularını övdü ve rakiplerinin ciddi bir mücadele sergilediğini belirtti. Başakşehir’in önündeki zorlu maçlara odaklanarak kazanmaya devam etme niyetinde olduklarını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Iberia Tiflis Galibiyeti Hak Ettikleri Bir Golle Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!