G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,09
CNY4,80
GBP44,64
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,66
GR. ALTIN2.979,76
BTC2.315.776,72

Sultanbeyli Kaymakamı Şahin’den Gazetecilere Tam Destek: “Zorlu Koşullarda Yanınızdayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu, kamu ziyaretleri kapsamında 13 Temmuz 2024 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, YGD Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, derneğin çalışmaları, vizyonu, misyonu ve amaçları hakkında Kaymakam Şahin’i bilgilendirdi.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcısı Süleyman Aydınalp, Başkan Yardımcısı ve Yükselen Türkiye Enstitüsü Başkanı Durmuş Çelen, Genel Sayman Zafer Yılmaz, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Hatice Alkış ve Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk‘ten oluşan yönetim ziyarette YGD‘yi temsil ettiler

Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu belirterek, “Sultanbeyli’de kurum, kuruluşlarımız ve STK‘lar ile uyum içinde çalışıyoruz. Zorlu koşullarda görev yapan gazetecilerin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı. Kaymakam Şahin, nezaket ziyaretinde bulunan YGD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

Kemal Şahin Kimdir?

1970 yılında Kahramanmaraş Elbistan’da doğan Kemal Şahin, ilk ve ortaöğrenimini Ekinözü ilçesinde, liseyi Bitlis Erkek Öğretmen Lisesi ve Düziçi Erkek Öğretmen Lisesi’nde okudu. 1992 yılında Polis Akademisi’nden Komiser Yardımcısı olarak mezun olan Şahin, sekiz yıl Emniyet Teşkilatı’nda görev yaptı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitiren Şahin, 2000 yılında Kaymakamlık Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği’ne geçti.

Kırıkkale Balışeyh ve Çankırı Orta ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yapan Şahin, daha sonra sırasıyla Kayseri Sarıoğlan, Bayburt Aydıntepe, Sivas Vali Yardımcılığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Sakarya Kaynarca ve Gaziantep Nizip Kaymakamlıklarında görev aldı. Nizip ilçesinde uyguladığı başarılı çalışmalar neticesinde 2019 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından “Yılın İdarecisi” ödülüne layık görülen Kemal Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Hakkında

YGD, İstanbul Anadolu Yakası’nın meslek çatı kuruluşu olup, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu, Yükselen Türkiye Enstitüsü ve Sancaktepe Temsilciliği gibi birimler bulunmaktadır. Dernek, gazetecilerin hak ve menfaatlerinin korunması, mesleki gelişimlerinin desteklenmesi ve toplumla bütünleşmesi gibi amaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultanbeyli Kaymakamı Şahin’den Gazetecilere Tam Destek: “Zorlu Koşullarda Yanınızdayız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!