G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

Narkotik operasyonunda 10 kişi tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda 20 şüphelinin evlerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 7.916 adet uyuşturucu hap, 33 gram kannabinoid, 15 gram metamfetamin, 6 gram esrar ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 10 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, mahkemeye sevk edilen 10 kişinin tutuklanmalarına karar verdi.

Operasyonun detaylarına ilişkin gazetecilere açıklama yapan yetkililer, zehir tacirlerine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların sürdüğü ve bu tür suç örgütlerine geçit verilmeyeceği vurgulandı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmalar sonucunda tespit edilen şüphelilerin operasyonla etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve toplum sağlığının korunması adına gerçekleştirilen operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlandığı ifade edildi.

Yetkililer, halkın da uyuşturucu ve benzeri suçlar konusunda duyarlı olması gerektiğini belirterek, güvenlik birimlerine her türlü şüpheli durumu ihbar etmeleri çağrısında bulundu. Halkın desteğiyle daha etkin bir mücadelenin yürütüleceğinin altı çizildi.

Zehir tacirlerine karşı yapılan operasyonun, uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılık ve başarının bir göstergesi olduğu vurgulandı. Toplumun huzur ve güvenliği için süren çalışmaların bundan sonra da aralıksız devam edeceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narkotik operasyonunda 10 kişi tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!