G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

Kırkağaç Orman Yangınına Hızlı Müdahale Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırkağaç’ın Dualar ve Gelenbe mahalleleri yakınlarındaki ormanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına müdahale için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü harekete geçti.

Alevlere karşı İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 4 uçak, 4 helikopter, 15 arazöz, 7 su ikmal aracı ve 1 dozerle müdahale ediliyor. Müdahale ekipleri, yangını kontrol altına alabilmek ve söndürebilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği bilgisi edinildi. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, yangının kontrol altına alınması için ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığı belirtiliyor.

Kırkağaç Belediye Başkanı, yangının kontrol altına alınması için her türlü çalışmanın yapıldığını ve ekiplerin yangınla mücadelesinin devam ettiğini belirtti. Vatandaşların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığı ve yangının etkisinin en kısa sürede azaltılacağı umulmaktadır.

Yangının çevredeki yerleşim yerlerine sıçramaması için ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştığı, vatandaşların da gerekli uyarıları dikkate aldığı bilgisi paylaşıldı. Yangınla mücadelede koordinasyonun önemine vurgu yapılırken, yangının kontrol altına alınması için her türlü çabanın gösterildiği ifade ediliyor.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, soruşturma başlatılarak yangının çıkış nedeni hakkında detaylı inceleme yapılması bekleniyor. Bölgedeki ormanlık alanların korunması için alınacak tedbirler ve yangın riskini azaltmaya yönelik çalışmalar da gündemde bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırkağaç Orman Yangınına Hızlı Müdahale Başladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!