G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

Özgür Özel’den Çarpıcı Çıkış: “Emekliler İçin Yapılacak Bir Şey Yoksa Seçim Olur!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birkaç milletvekili eşliğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, Kırkpınar öncesinde parti teşkilatı önünde vatandaşlara seslendi. Özel, AK Parti döneminde emekli maaşlarının düşürüldüğünü belirterek, asgari ücretin enflasyona göre güncellenmesi gerektiğini vurguladı. Özel, emek mitinginde asgari ücrete zammın şart olduğunu ve aksi takdirde seçimlerde gereken adımların atılacağını söyledi.

Özgür Özel, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı makamında ziyaret ederek seçim hedeflerine atıfta bulundu. Özel, CHP’nin hedefinin Atatürk’ün partisini iktidar yapmak olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Özel, yüzde 38’lik oy oranıyla büyük bir başarı elde edildiğini ancak asıl hedefin cumhuriyetin ikinci yüzyılında CHP’yi iktidara taşımak olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaz boyunca illerdeki örgütlenmeleri denetlemek amacıyla ülke genelinde kamp düzenlemeyi planlıyor. CHP lideri başkanlığında gerçekleşecek olan il başkanları toplantısının 27-28 Temmuz tarihlerinde Muğla’da yapılması bekleniyor. Toplantıya il başkanlarının yanı sıra Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin de katılması planlanıyor. Toplantıda yeni dönemin stratejileri belirlenecek ve illere seçim hazırlığı yapmaları konusunda talimatlar verilecek. Türkiye ittifakının önemine vurgu yapılacak ve il başkanlarına bu ittifakın güçlendirilmesi gerektiği mesajı iletilmeye çalışılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Çarpıcı Çıkış: “Emekliler İçin Yapılacak Bir Şey Yoksa Seçim Olur!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!