G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili tutuklu amcanın ifadesi ortaya çıktı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayetle bağlantılı olduğu iddiasıyla tutuklanan 46 yaşındaki Salim Güran’ın yeniden alınan ifadesinde dikkat çekici detaylar ortaya çıktı. Cinayetin işlendiği Eğertutmaz Deresi’nde bulunan Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldığı 8 Eylül tarihli olayda tutuklanan amca Salim Güran, Diyarbakır Adliyesi’nde savcılar tarafından yeniden ifade verdi.

Salim Güran, daha önce verdiği ifadeleri tekrarlayarak suçlamaları reddetti. Cinayet günü aracına farklı çocukların bindiğini iddia eden Güran, sadece Narin’in DNA’sının çıktığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Tutuklanan Mehmet Selim Atasoy’un ifadesine de atıfta bulunan Güran, kızlarını olay günü evine götürdüğünü söyledi. Ancak jandarma ve savcılık incelemeleri sırasında ortaya çıkan bazı çelişkilerin Güran’ın ifadesinde de yer aldığı görüldü.

Öte yandan, olay günü yapılan cep telefonu incelemelerinde silinen arama kayıtları ve mesajların da gündeme geldiği belirtildi. Salim Güran, sık sık dijital verileri silme alışkanlığı olduğunu ifade ederek, öldürülen yeğeninin cesedinin aracına yüklenmesi sonrasında hiçbir delili yok etme amacı taşımadığını savundu. Tutuklu olan Nevzat Bahtiyar’ın ifadesini reddeden Güran, onun iddialarının tamamını yalanladı.

Soruşturma kapsamında olay günü yapılan telefon görüşmeleri ve hareketler de detaylı bir şekilde inceleniyor. Salim Güran’ın o gün tarla ve okul çevresinde hareketlerinin HTS analizleri ile incelendiği belirtildi. Ancak bu incelemelerde çelişkili ifadeler ve bulgular ile karşılaşıldığı ifade edilirken, Güran’ın bu konudaki tavrı netlik kazanmamış durumda.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, cinayetin işlenişine dair detaylar ve tanıkların ifadeleri titizlikle incelenmeye devam ediyor. Salim Güran’ın ifadesinin ne yönde ilerleyeceği ve soruşturmanın hangi noktaları aydınlatacağı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili tutuklu amcanın ifadesi ortaya çıktı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!